Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Faktumgalan

22 februari, 2017 @ 17:00 - 23:00

 Rörelsen #vistårinteut är oerhört stolta över att vara en av de nominerade av Faktums läsare och juryn till priset Årets Avslöjare.

Motivering till nominering av Årets avslöjare till #Vistårinteut men vi slutar aldrig kämpa:
”En grupp som tillsammans avslöjar att det finns ett motstånd mot de nya asyllagar och återvändaravtal, bland annat med Afghanistan. Gruppen engagerar människor som jobbar nära de ensamkommande och påverkar genom namninsamlingar och offentliga evenemang.”

Faktumgalan är en gala där tidningen Faktum står bakom. Faktum är Götalands gatutidning. Försäljarna köper tidningen för 25 kronor, säljer den för 50 och behåller mellanskillnaden. Att sälja Faktum är ett jobb, inte välgörenhet. Allt överskott från galan går till Faktums verksamhet för att ge personer i hemlöshet och socialt utanförskap ett arbete. På Faktumgalan så vill vi lyfta fram de organisationer/personer/grupper som gör insatser i kampen mot hemlöshet och socialt utanförskap.

Läs gärna mer här: http://faktum.se/gala/

Biljetter: 325 kr, finns i biljettkassan på Stora Teatern. Alla biljettintäkter går oavkortat till Faktums verksamhet för att sysselsätta personer i hemlöshet och socialt utanförskap.

Detaljer

Datum:
22 februari, 2017
Tid:
17:00 - 23:00
Webbplats:
https://www.faktum.se/gala/

Plats

Storan
Göteborg, Sverige + Google Map
toppen
%d bloggare gillar detta: